Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Pon 12. Máj 2025 7:04:01

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 826 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 83  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: Ned 27. Feb 2022 11:15:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Ahaa a môžeš priblížiť od koho a aký typ a farbu?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 28. Feb 2022 8:33:42 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

tiez by som uvitala nejake odporucanie a tip. caka na nas riesenie novej strechy o nejaky mesiac dva, tak by som si rada spravila aspon nejaky prehlad. jednak aj co sa tyka ceny, kvality, modelov, zaruky, co je teraz moderne a tak dalej.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 01. Mar 2022 12:55:53 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Keď píšeš o novej, tak som správne pochopil, že idete rekonštruovať. Akú strechu ste mali doteraz, škridlu alebo a teda otázka viac než na mieste, akú novú strechu by ste chceli dávať

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Mar 2022 11:15:14 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

- my sme sa mohli rozhodnut a vybrat si vlastne hocijaku krytinu na strechu. neobmedzoval nas vyber v nicom. viem, ze niekedy musia ludia prihliadat na to, ze aky maju sklon strechy alebo ze potrebuju dat nejaku lahsiu kvoli statike alebo take nieco. vtedy je dobre si zvolit napriklad plechovu krytinu. tu sme si vybrali aj my. toto sme do uvahy teda brat nemuseli, ale oslovilo nas to, ze si nevyzaduje ziadnu udrzbu a aj co sa tyka zivotnosti, tak je asi na tom takom pomyselnom vrchole spomedzi ostatnych druhov.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Mar 2022 14:04:19 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

myslim, ze v tomto tiez nie sme nejak obmedzovany. pacia sa mi take tie skridlove strechy, ale nemusi to byt vyslovene skridla. tusim plechove su tiez nejake taketo podobne, nie? akoze ze to nie je len rovny plech ale ma ten tvar taky, ze to pripomina ako keby skridlu. neviem, ako by som to lepsie opisala.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Mar 2022 7:53:28 
diskutér
Obrázok užívateľa

pozeral som tie obklady z plechovej krytiny, čo sme sa bavili nedávno. ruukki má celkom zaujímavú ponuku plechov aj čo sa týka takýchto fasádnych obkladov. niečo takéto bude asi použité aj na tú garáž, čo sa spomínala. sa mi zaľúbila tá myšlienka, že je to na pohľad zaujímavé a aj efektívne, čo sa týka nejakej údržby. predsa len fasáda nie je taká hladká ako plech a skôr sa tam usadí nejaký prach alebo špiny. kdežto plech ti zmyje dážď, prípadne hadica alebo vapka to istí.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Mar 2022 10:37:39 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

ruth ano, to mas pravdu. plechova krytina nemusi byt vyslovene len rovny hladky plech. je omnoho viacej toho na vyber. ci uz co sa takto tyka tych modelov ale napriklad aj farebnych prevedeni.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 07. Mar 2022 8:34:23 
občasný diskutér

Toto co hovorite, ze nie len hladka plechova krytina. Tak tie ostatne, tak normalne sa im povie, ze maju skridlovy tvar, ze su vlnite ako skridla a podobne. Nevola sa to nijak specialne, ak si hladala nejaky konkretny nazov. Potom mas rozdielne aj to, ze aka je velka akoze ta "skridla". Ako sa uz povedalo, je ozaj toho viacej aj co sa takejto ponuky plechovej krytiny tyka. Este by som dodal, ze okrem tej farby sa potom lisia aj v dlzke poskytovanej zaruky napriklad.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 07. Mar 2022 18:50:05 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Čo sa tej záruky týka, tak ako mňa takéto veci zaujímajú najviac, lebo čím vyššia záruka tak tým lepšie a to podľa mňa aj hovorí o samotnej kvalite

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 08. Mar 2022 11:01:30 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Veď jasné, ono keď si dovolí nejaký výrobca dať na svoje produkty niekoľkoročnú záruku, tak si myslím, že musia byť ozaj kvalitné. Asi by nedal niekto na niečo záruku tridsať rokov, keby vedel, že to toľko nevydrží. Čo sme my pozerali jedného výrobcu, tak ten tuším aj päťdesiat rokov dáva. Však to už ťa potom aj prežije tá krytina.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 826 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 83  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia