Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 26. Apr 2026 3:45:01

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 608 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 61  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Aký plot?
PoslaťNapísal: Uto 22. Feb 2022 11:04:19 
diskutér

galadriel baroon ale kľudne len píšte, aspoň sa viacej podozvedám a myslím, že nie len ja. čo si všímam, tak dosť ľudí sa tu premelie kvôli informáciám.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 23. Feb 2022 7:35:10 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mayky toto by sa hodilo normalne niekde velkymi pismenami napisat. Ze je spolocnost, ktora dokaze takto vyjst v ustrety vlastne aj keby nemuseli. Verim tomu, ze vela ludom je to takto lepsie. Lebo ked su tie zamerania doobeda, tak nie kazdemu sa lahko vybavuje volno z prace.
Baroon uplny suhlas, nemam ani k tomu co viac dodat :)

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 24. Feb 2022 8:14:52 
diskutér
Obrázok užívateľa

dromir to su presne tie pripady, ked chce niekto silou mocou usetrit a hlada kadejake ine moznosti, ako si dat spravit branu. len ono to nie je take jednoduche nieco taketo spravit si myslim. radsej sme my preto zvolili spolocnost, ktora ma proste uz roky skusenosti a aj tu lakovnu napriklad a stovky realizacii za sebou. to je isto vacsia istota ako oslovit niekoho, kto to bude vyrabat doma na kolene.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 28. Feb 2022 8:22:36 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

americano nad tymi sme uvazovali akoze ako nad prvou moznostou. tento hlinikovy je podla mna aj z hladiska zivotnosti lepsia volba. myslim si, ze tak celkovo bude lepsie tento vyzerat aj po rokoch. pri tom betonovom by som sa bala, ze sa to zacne casom nejak odstiepat alebo drolit alebo take nieco. vies, co myslim hadam.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 28. Feb 2022 11:37:14 
občasný diskutér

Ak mozem, tak sa zapojim do debaty, vidim, ze tu riesite hlinikovy plot a my taky doma mame, tak ak by ste chceli nejake info, tak viem poskytnut. My sme si davali robit plot, branu, branicku a aj nejake doplnky k tomu. Ono ked to porovnam so susedom, ktory si daval robit toto iste, da sa povedat, len inej firme a nie z hliniku, tak to nase oplotenie vyzera lepsie. To ako nieze by som bola zaujata, ale keby som mohla pridat foto, tak by ste sami uznali.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 02. Mar 2022 8:35:01 
občasný diskutér

Samiska tak to ste to tak na komplet všetko vlastne dali porobiť. A aké doplnky ste zvolili? Viem, že je tam toho viacej na výber. To len tak čisto zo zvedavosti sa pýtam. Možno by som ešte zmienil, že vedia vyjsť v ústrety ešte napríklad aj v tom, že keď už máš zadanú zákazku a zmyslíš si aj počas toho, že by si ešte niečo chcela pridať, tak ani s tým akože nie je nejak problém. Známi mali takto rozrobené oplotenie a ešte potom vymýšľali, že keď už dávajú toto robiť, že by nebolo odveci, keby rovno aj zábradlie dali tiež rovnaké spraviť.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Mar 2022 7:48:15 
diskutér
Obrázok užívateľa

ruth myslím si, že áno. však o to sa nemusíš ani starať v podstate. mi to napadlo skrz ten betónový, čo spomínaš, že ten je taký mierne pórovitý a teda sa tam môže usádzať aj nejaký prach od cesty ako autá chodia, alebo som dokonca videl aj taký zelený povlak na plotoch, neviem, že či to chcel byť mach začínajúci alebo také niečo. kdežto hliník má povrch hladký, takže toto nehrozí.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 03. Mar 2022 12:14:46 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Americano myslíš, že ten betónový je až tak nešťastná voľba? Lebo mi máme predbežne vybratý jeden, ale keď tak pozerám, tak by som to ešte uvážila, že či ozaj je to dobrá voľba.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 04. Mar 2022 7:43:40 
občasný diskutér

Jardojar sranda, ze prave toto ta zaujalo :D Ale tak z tych doplnkov, to mame schranku na branicke a potom sme davali este dvierka na inzinierske siete a reku ked uz toho tolko berieme, tak aj cislo na dom sme este prihodili, ze to uz je take nic pri tom vsetkom a aspon to bude dobre vyzerat. Moze byt akoze, ale s tymto skusenost nemam. My sme vsetko na prvy raz si zadali uz do tej prvej cenovej poziadavky a potom sa nic v nasom pripade nemenilo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 04. Mar 2022 11:48:33 
občasný diskutér

*Tiva skus si pozriet Elmar, ked uz ti spominal Americano tie hlinikove ploty. Oni su v tomto taka topka by som povedal. Funguju uz niekolko rokov a okrem Slovenska posobia uz aj v zahranici. To myslim, ze hovori za vela, ze sa im aj dari, ked sa takto rozsili uz aj za hranice.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 608 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 61  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia