Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Ned 26. Apr 2026 3:45:08

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 608 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 61  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Aký plot?
PoslaťNapísal: Pon 07. Mar 2022 8:21:37 
občasný diskutér

Nicolletka hah to mas pravdu, nech o tom vedia aj ostatni potencialni zakaznici. Lebo popravde, mam za sebou dost stavebnych uprav, bolo u nas aj u nasich dost kadejakych partii. Ale pri nikom som sa nestretol s takouto ochotou a pri Elmare. Vies, taka v podstate malickost, ale potesi to, ze aj mimo pracovne dni vedia vybavit to zameranie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 07. Mar 2022 12:01:40 
občasný diskutér

Samiska a tak hej, lebo to ostatné si sama spomenula :D A už dávnejšie ste to všetko objednávali, či teraz niekedy?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 08. Mar 2022 8:22:09 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Horarka ved presne, treba si uvedomit, ze proste takato investicia sa vyplati hlavne teda z dlhodobeho hladiska. Ze nemas potom ziadne taketo starosti ako panko z diskusie, kedy od vyroby dostal vadnu branu. Jasne, od fusera sa to stane, ale nie od spolocnosti, ktora funguje vo viacerych krajinach a niekolko rokov. Tam proste inak hladia na tu kvalitu a vsetko a taketo nieco by si nedovolili odovzdat ako hotovu zakazku.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 08. Mar 2022 10:54:26 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Viem, že som v téme Aký plot? Potrebovala by som ale poradiť ohľadne zábradlia na balkón. Tak som myslela, že je to pomerne dosť podobné ako plot, tak či by ste mi vedeli poradiť nejakú možnosť? Predpokladám, že by to nebolo byť ťažké, ale zase dosť pevné, nech sa to celé nezrúti aj keď sa o to zábradlie človek oprie.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 09. Mar 2022 7:51:26 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

kisiacka dobre si v teme, co mam skusenost, tak spolocnost, co mi robila plot a branu, tak robia aj zabradlia. len mas aspon nejaku predstavu, ze ako by to zabradlie na balkon malo vyzerat? ci v tom mas volnu ruku a budes vyberat podla toho, aka je ponuka? lebo co som si vsimol, tak zvyknu tak ludia robit, ze to zabradlie ladia aj s oplotenim. ze nech je to vsetko take rovnake, lepsie to aj potom vyzera samozrejme.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 10. Mar 2022 7:30:40 
diskutér
Obrázok užívateľa

tiva tak su aj šťastnejšie voľby, asi tak by som to nejak zhrnul. keď nechceš, aby vám bolo vidno na pozemok, že chcete tam mať také súkromie väčšie, tak aj iné ploty sa dajú v takom prevedení zohnať. nemusí byť plot vyslovene len lamelový a taký lajtový, že cezeň vidno aj dnu, ako keby tam ani nebol.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Štv 10. Mar 2022 11:03:48 
diskutér

Balac ja som dával robiť vlani bránu, plot máme inak riešený, to sem teraz nepatrí, ale čo sa týka toho zábradlia, tak to chcem teraz na jar dať tiež na poriadok. A teda ešte aj zábradlie na schodište pri dome. A presne v takomto duchu mám v pláne to riešiť, že nech mi to pasuje k tej bráne.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 11. Mar 2022 8:43:55 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Americano no veď práve to, že nechceme, aby nám bolo vidno. Proste to nemáme radi, keď ide niekto okolo a začnú nám pozerať na záhradku a na dvor. Je to také nepríjemné. Tak preto som ja uvažovala nad týmto betónovým. Tak skúsim pozrieť teda ešte niečo iné, keď hovoríš, že sa dá aj iné zohnať, čo by tento účel splnilo.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 11. Mar 2022 10:23:48 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mayky nemyslim si, ze by to bola malickost, ked vedia takto vyjst v ustrety. Ale tak viem, ako to myslis, ze to v podstate akoze priamo nesuvisi s tou vyrobou a oplotenim ako takym.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 14. Mar 2022 8:58:50 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Balac my totižto plot teraz nemôžeme riešiť, nevychádza nám to finančne teraz. Tak sme si povedali, že to postačí aj to čo tam je teraz zatiaľ, že najskôr dáme na poriadok dom a potom časom by sa aj ten plot spravil. Akože bolo by fajn, keby sa to dalo nejak zladiť, ale no ťažko s tým plotom teraz. Jasné, že by som bola radšej, keby sa to dalo spraviť narovnako, lebo balkón je otočený do cesty, takže pohľad by bol rovno na plot a zábradlie, tak lepšie by bolo, keby boli rovnaké.

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 608 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 61  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia