Fórum.KdeBývať.sk

Aktuálny čas je Sob 22. Mar 2025 13:24:04

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 84  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Sprchový kút vs vaňa
PoslaťNapísal: Uto 28. Feb 2023 8:36:52 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

a vybrali ste? ci ste sa boli len popozerat. ako myslis, ci sa lahko cisti? ak som tomu dobre pochopil, tak kedze sa vdaka nej na vani len tak nieco neprichyti, tak samotne cistenie by nemal byt asi nejakym velkym problemom, ci?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 28. Feb 2023 14:36:12 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Mňa by zaujímalo trošku niečo iné.
Ako sa to potom vlastne čistí, keď je tam tá povrchová úprava? Môžu sa používať také bežné čistiace prostriedky?
Reku či na to treba nejak dávať aj bacha, alebo naopak, či to znesie kadečo, či je to odolné potom rovnako ako keby úprava na vani nebola.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Uto 28. Feb 2023 18:02:26 
občasný diskutér
Obrázok užívateľa

Smalt by mal zniest vsetko nie? Podla mna to nie je ani nejak ako poskrabat...

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 01. Mar 2023 8:07:05 
občasný diskutér

To rozhodne áno, smalt je podľa mňa dosť odolný v tomto. Ale myslím, že to bolo skôr myslené v súvislosti s tým obrázkom povrchovej úpravy, čo pridával duflo. Že ako je to potom v tomto prípade. Vlastnú skúsenosť nemám, ale predpokladám, že žiadne špeciálne čistiace prostriedky nie sú potrebné na čistenie. Predajca by isto na to upozornil pri kúpe.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Str 01. Mar 2023 12:57:35 
diskutér

Simurini aj ste nejakú konkrétnu značku pozerali? Či len zatiaľ takto všeobecne ste boli pozrieť, aká je ponuka? Nad sprchovým kútom ste neuvažovali?

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Mar 2023 11:23:41 
diskutér

sprchovy kut nemusi byt tiez zly. zalezi na co vsetko by sa ta vana vyuzivala. ak pravidelne aj na kupanie, tak okej, ale tak myslim si, ze prevazna cast ludi sa doma narychlo osprchuje a ked sa chce zrelaxovat pri kupeli, tak vyuzivaju skor wellness.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pia 03. Mar 2023 13:04:07 
diskutér
Obrázok užívateľa

hromos presne tak, vsak ked si budes vyberat vanu, tak predpokladam, ze to budes diskutovat s predajcom, tak si myslim, ze aj sam ti ponukne takuto moznost. samozrejme bavime sa o vaniach Kaldewei, pri inych neviem ako to je. takze ak si pozeral nejaku inu znacku, tak je mozne, ze tam takato moznost nebola.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Mar 2023 12:26:34 
občasný diskutér

To sú smaltované vane, čo oni robia, však áno? Ja sa v týchto všetkých názvoch firiem už pomaly začínam strácať, lebo toľko čo sme za posledný čas pobehali a pozerali, nie len ohľadne kúpeľne, ale tak celkovo, tak to je kvantum. Ale ak sa nemýlim, tak oni robia akože dobré vane, také, že sú také pevnejšie a odolnejšie, máme jednu od nich doma, ak som sa nepoplietla.

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Mar 2023 12:26:53 
občasný diskutér

A tak nie je na škodu si koľko krát dať aj doma dobrú teplú vaňu po náročnom dni, hlavne ak sa ti nechce niekam do wellnessu cestovať

Offline Profil

PoslaťNapísal: Pon 06. Mar 2023 13:46:55 
diskutér

To je fakt, aj taky domaci kupel ma co to do seba. Ja som to akoze nepraktizoval, aj ked sme mali predtym doma vanu, to teraz ma zena na to naucila. Ze preco sa nejdem proste zrelaxovat takto do vane, ze jej to spravi zakazdym dobre. Tak som sa nechal ukecat a uz to praktizujem pravidelne :D

Offline Profil

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 834 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 84  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia